Als u wilt investeren in nieuwe software is het raadzaam contact met ons op te nemen. De kennis, kunde en ervaring die aanwezig is in het netwerk van Silvis & Vos wordt dan aangewend om te beslissen welke software in uw onderneming het beste functioneert. Overigens kunnen wij doorgaans met elk betrouwbaar softwarepakket uitstekend uit de voeten. Ook wanneer u dus al gebruikmaakt van een ander pakket, kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om online te werken. Unit 4 is huisleverancier van de softwarepakketten van Silvis en Vos en wij kunnen u online oplossing bieden voor boekhouden en salarisadministraties. Unit 4 levert moderne, gebruiksvriendelijke softwarepakketten. Wij kunnen u uitstekend begeleiden bij de opstart- en ondersteunende fase (training).

Wat zijn de voordelen van online boekhouden en uw salarisadministratie online?

  • U als cliënt en wij als accountantskantoor hebben beide direct inzicht in uw administratie;
  • overal (ter wereld) toegang tot uw beveiligde administratie;
  • geen aanschaf van (dure) administratieve software;
  • lagere accountantskosten doordat mutaties door u kunnen worden ingevoerd en wij op afstand deze kunnen controleren en verwerken;
  • geen systeembeheer voor uw boekhoudapplicatie;
  • geen zorg inzake back-up van uw data.

Heeft u vragen over internetboekhouden of computerboekhoudpakketten? Neem gerust contact met ons op. Dan komen we samen tot een gewenste oplossing voor uw onderneming.

Online boekhouden met Unit 4 software