Op zoek naar een accountant of boekhouder in Den Oever?

Bij Silvis & Vos weten we uit eigen ondernemerservaring waar u tegenaan kunt lopen. Wij willen als uw boekhouder of accountant in Den Oever meer doen dan het aanbieden van een compleet dienstenpakket. Wij willen vooral ook uw steunpilaar zijn, een coach die u aanmoedigt, begeleidt en feedback geeft.

Op de website vindt u meer informatie over onze coach strategie en tactiek, maar vindt u ook een uitgebreide opsomming van onze specialismen. Neem vrijblijvend contact op als u graag met ons om tafel zit voor het creëren van rust, financieel overzicht en een doelmatige bedrijfsstructuur.

Boekhouder Den Oever

Silvis en Vos boekhouders

Voor uw onderneming in Den Oever staat Silvis & Vos voor u klaar met een accountant of boekhouder die de regionale markt en regelgeving kent

U bent welkom bij Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs in Middenmeer. Op slechts 10 autominuten verwijderd van onze vestiging aan Brugstraat 38 in Middenmeer. Ondernemers uit Den Oever kiezen voor ons als accountant en boekhouder vanwege onze persoonlijkheid en kennis van de regionale branches (scheepvaart/visserij/agro-food). Meer weten over onze manier van werken? Wij zijn:

.

  • betrokken, no-nonsens
  • professionals
  • pro-actief en praktisch in ons advies
  • treden snel, flexibel en daadkrachtig op
  • werken met vaste, betrokken contactpersonen

.

Onze werkwijze vindt u terug in onze maandelijkse digitale nieuwsbrief met onderwerpen die u aangaan. Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Maak direct een afspraak als u vrijblijvend met ons aan tafel wil zitten

Bent u geïnteresseerd in onze accountants diensten? Neem contact op of bel op 0227 – 504050. Als u uw gegevens achterlaat, bellen wij u snel terug voor een afspraak!