Op zoek naar een accountant/boekhouder in Heerhugowaard?

Silvis en Vos Accountantskantoor nabij Heerhugowaard in de Wieringermeer werkt graag met u samen

Bent u op zoek naar een boekhouder/accountant in Heerhugowaard? Voor heel Noord-Holland, dus ook in Heerhugowaard is accountantskantoor Silvis & Vos actief voor het midden- en kleinbedrijf. Ook kleine zelfstandige ondernemers en particulieren vinden hun weg naar ons kantoor in het centrum van Middenmeer. Om te zien wie we zijn, hebben we op de website een video gezet, waarmee u een indruk krijgt van ons kantoor. (zie onder)

U ziet een aantal van onze 30 enthousiaste professionals met diverse specialismen en ons dienstenpakket. Enthousiast? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag bij u of ons aan tafel de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Dat is maatwerk voor iedere branche, maar u zult merken dat Silvis & Vos thuis is in de regio en met 80 jaar ervaring thuis is in alle specialismen waar u mee te maken krijgt.

boekhouder heerhugowaard

Een sportieve boekhouder Heerhugowaard

Voor uw onderneming in Heerhugowaard staat onze boekhouder/accountant van middelgroot accountantskantoor Silvis & Vos klaar

U bent in 20 minuten bij Accountantskantoor Silvis & Vos vanuit Heerhugowaard. In de kop van Noord-Holland in Middenmeer zijn wij gevestigd aan Brugstraat 38. Bedrijven uit Heerhugowaard kiezen voor ons als accountant en boekhouder omdat wij bekend staan om onze klantvriendelijkheid, professionaliteit, accuratesse en onze specialismen zoals:

.

.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over elk specialisme. Als u zich inschrijft voor onze gratis digitale nieuwsbrief  houden wij u op de hoogte van bijvoorbeeld ondernemersavonden en nieuwsfeiten in verband met belastingen. U kunt ons nieuwsarchief eveneens vrijblijvend raadplegen.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Bel of vul ons contactformulier in

Wilt u gebruik maken van accountantsdiensten? Neem contact op of bel op 0227 – 504050. Wij hebben een uitgebreid cliëntenbestand en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!